Spela Ansvarsfullt

Vi på bingoutanlicens.se värnar om våra spelares hälsa och välbefinnande. Vi främjar ansvarsfullt spelande och strävar efter att skapa en trygg och säker spelmiljö för alla våra användare. Vi vill att spelandet ska vara en underhållande och positiv upplevelse, och vi vill uppmuntra till ett balanserat förhållningssätt till spel.

Spelproblem kan påverka människors liv och deras närstående. Vi uppmanar därför alla våra spelare att spela ansvarsfullt och följa några riktlinjer för att minimera eventuella negativa konsekvenser av spel.

Självkontroll och gränser

Det är viktigt att ha självkontroll när man spelar. Se till att sätta upp tydliga ekonomiska gränser och speltidgränser för dig själv. Ha en budget och se till att du inte spelar för mer än du har råd att förlora. Kom ihåg att spelande ska vara en form av underhållning och inte ett sätt att lösa ekonomiska problem.

Uteslutning och pauser

Om du känner att du inte längre kan kontrollera ditt spelande eller om du märker tecken på spelproblem hos dig själv, kan det vara lämpligt att överväga att ta en paus eller utesluta dig från spel för en tid. Vi erbjuder verktyg och funktioner för självuteslutning och tillfällig avstängning från våra tjänster.

Informationsresurser och stöd

Det finns olika organisationer och resurser som kan erbjuda stöd och rådgivning för spelrelaterade problem. Om du känner att du behöver hjälp eller stöd, rekommenderar vi att du kontaktar dessa organisationer eller söker hjälp från en professionell rådgivare.

Skydd av minderåriga

Vi tillåter inte minderårigt spelande på vår plattform. Spel är endast tillåtet för personer som har nått den lagliga åldern för spel i deras jurisdiktion. Vi uppmanar föräldrar och vårdnadshavare att ta ansvar för att skydda sina barn från obehörigt spelande genom att använda lämpliga filtreringsprogramvara och övervaka deras internetaktiviteter.

Länkar till hjälporganisationer

Här är några organisationer som kan erbjuda hjälp och stöd för spelproblem:

Stödlinjen.se 
Spelberoende.se