Allmänna villkor

Välkommen till bingoutanlicens.se. Dessa allmänna villkor styr din användning av vår webbplats och relaterade tjänster. Genom att använda vår webbplats bekräftar du att du har läst, förstått och samtycker till att vara bunden av dessa villkor. Om du inte samtycker till någon del av dessa villkor bör du avstå från att använda vår webbplats.

Åldersbegränsning

För att använda vår webbplats måste du vara minst 18 år gammal eller ha nått åldersgränsen enligt lagstiftningen i ditt land. Genom att använda vår webbplats intygar du att du uppfyller åldersbegränsningen.

Ansvarsfriskrivning

a. Information och rådgivning: Informationen på vår webbplats tillhandahålls endast i informationssyfte och utgör inte juridisk, finansiell eller professionell rådgivning. Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och uppdaterad information, men vi kan inte garantera dess fullständighet eller tillförlitlighet.

b. Användning av tredjepartswebbplatser: Vår webbplats kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser. Vi ansvarar inte för innehållet på sådana webbplatser och tar inget ansvar för eventuella förluster eller skador som kan uppstå vid användning av dem.

c. Spelansvar: Vi främjar ansvarsfullt spelande och uppmanar våra användare att spela med måtta. Spelande kan vara beroendeframkallande, och det är viktigt att du sätter dina egna gränser och följer tillämpliga lagar och regler.

Immateriella rättigheter

Allt innehåll på vår webbplats, inklusive text, bilder, varumärken, logotyper och grafik, skyddas av immateriella rättigheter och tillhör oss eller våra licensgivare. Du får inte reproducera, distribuera, modifiera eller använda vårt innehåll utan vårt uttryckliga skriftliga tillstånd.

Ändringar och avslutning

Vi förbehåller oss rätten att ändra eller uppdatera dessa allmänna villkor när som helst utan föregående meddelande. Det är ditt ansvar att regelbundet granska dessa villkor för eventuella ändringar. Vid fortsatt användning av vår webbplats efter ändringar anses du ha godkänt de uppdaterade villkoren.

Vi förbehåller oss också rätten att avsluta eller begränsa din åtkomst till vår webbplats utan föregående meddelande och utan ansvar för eventuella förluster eller skador som kan uppstå till följd av sådan av avslutning eller begränsning.

Sekretesspolicy

Vi värnar om din integritet och behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår sekretesspolicy. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att vi samlar in, lagrar och behandlar dina personuppgifter enligt vår sekretesspolicy.

Ansvarsbegränsning

Vi strävar efter att tillhandahålla en säker och pålitlig webbplats, men vi kan inte garantera att vår webbplats kommer att vara felfri, oavbruten eller fri från skadliga komponenter. Vi tar inget ansvar för eventuella förluster eller skador som kan uppstå vid användning av vår webbplats.

Tillämplig lagstiftning och tvistlösning

Dessa allmänna villkor regleras av lagstiftningen i EU. Vid eventuella tvister som uppstår i samband med dessa villkor samtycker du till att dessa ska lösas genom förhandlingar och i enlighet med lagarna i det nämnda landet/närområdet.

Kontakta oss

Om du har några frågor, synpunkter eller klagomål angående dessa allmänna villkor eller vår webbplats, vänligen kontakta oss.